Gulvbelægning og opbygning af terrasser

Drømmer du om et nyt gulv i huset, eller er det mere tagrenovering, du har i tankerne? Hos MC Tømrerfirma står vi klar til at hjælpe dig både med gulvbelægning og renovering af tag. Vi kører både til Odense, Vissenbjerg, Otterup og andre byer på Fyn.

Når vi udfører gulvbelægning og terrassearbejde, har vi altid fokus på kvalitetsløsninger. Vi sørger for, at du får et flot resultat, der kan holde i mange år.

Vi kan bygge en træterrasse, der passer til dine ønsker. Ønsker du i stedet en kompositterrasse, hjælper vi også gerne med det. Skal vi hjælpe med gulvbelægning, kan vi hjælpe dig med et helt nyt gulv, der står knivskarpt.

Hvad koster en træterrasse?

Prisen for en ny træterrasse kan variere fra projekt til projekt.
​Det handler meget om, hvilken opbygning af træterrasse du ønsker. Vil du høre mere om prisen for lægning af træterrasse, er du velkommen til at kontakte os.

​Hvad koster en gulvlægger?

​Når du har brug for en gulvlægger til gulvbelægning, vil vores priser også variere. Prisen for gulvbelægning afhænger typisk af, hvor stort et areal der skal lægges gulv på. Derudover kan det også variere i forhold til det materiale, der skal benyttes.

Er du på udkig efter billig gulvbelægning eller terrassearbejde, hvor du får meget for pengene, er vi den rette løsning. Få et uforpligtende tilbud ved at ringe til os på telefon 60 67 63 29 eller skrive en e-mail til kontakt@mctoemrerfirma.dk.

INDHENT Tilbud

Når dit byggeri skal være fejlfrit!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt en
professionel tømrer

Du kan altid ringe på tlf. 60 67 63 29 eller sende os en e-mail på kontakt@mctoemrerfirma.dk.

Vi kommer gerne ud og giver dig et gratis, professionelt og uforpligtende tilbud. Vi har mange års erfaring med tømreropgaver.

Ring til os i dag!

MC Tømrerfirma

CVR:

40184619

E-mail:

kontakt@mctoemrerfirma.dk

Adresse:

Nyborgvej 189,
​5220 Odense SØ

Find os på Håndværker.dk​