Renovering af tag

Nyt tag, renovering af tag og andet tagarbejde klarer vi

Er det blevet tid til en renovering af tag, eller overvejer du at få lagt et helt nyt tag? Så lad os stå for dit tagarbejde. Hos MC Tømrerfirma er vi specialister i at arbejde med tage, og du kan altid forvente god service og høj kvalitet. Vi hjælper kunder i blandt andet Odense SØ, Odense C, Odense N, resten af Odense samt omegn.

Renovering af tag i tegl, eternit og skifer

Vi klarer alle former for tagrenovering og andet tagarbejde, og vi sikrer, at du får et solidt og smukt tag, der samtidig forhindrer vand og fugt i at trænge ind. Det kan være et hus, et sommerhus eller måske en garage, som trænger til en renovering af tag.

Vi kan renovere tage af tegl og beton med en særlig specialforsegling, der tætner små og store sprækker. Dermed undgår du kostbare vandskader og slitage på mørtelunderstrygningen. Samtidig opnår du en bedre isolering. Resultatet bliver færre udgifter til vedligehold og bedre mulighed for udnyttelse af tagetagen. Vi arbejder også med eternit, skifer og andre tagmaterialer.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser for et nyt tag afhænger især af tagmaterialet, men der er også andre faktorer, der spiller ind. Har du et fladt tag eller saddeltag? Ønsker du et tegltag, et skifertag eller noget helt tredje? Mulighederne er mange, og dertil kommer, om der skal lægges et nyt undertag, og om tagkonstruktionen skal renoveres. Vi gennemgår gerne de forskellige muligheder med dig, så vi kan finde frem til en pris.

​Kontakt

Kontakt os i dag for et tilbud på tagarbejde

Vi tager gerne en snak med dig, hvor vi gennemgår dine ønsker og drømme. Vi kommer også gerne med råd og vejledning samt med inspiration. Når vi har fundet frem til en god løsning, udarbejder vi et uforpligtende tilbud med en god pris for et nyt tag eller for renovering af tag. Desuden tilbyder vi blandt andet også udskiftning af vinduer & tilbygning.

INDHENT Tilbud

Når dit byggeri skal være fejlfrit!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt en
professionel tømrer

Du kan altid ringe på tlf. 60 67 63 29 eller sende os en e-mail på kontakt@mctoemrerfirma.dk.

Vi kommer gerne ud og giver dig et gratis, professionelt og uforpligtende tilbud. Vi har mange års erfaring med tømreropgaver.

Ring til os i dag!

MC Tømrerfirma

CVR:

40184619

E-mail:

kontakt@mctoemrerfirma.dk

Adresse:

Nyborgvej 189,
​5220 Odense SØ

Find os på Håndværker.dk​