Tilbygning til hus – for eksempel stue eller garage

Ønsker du at få en ny tilbygning? Så lad os klare byggearbejdet.

Hos MC Tømrerfirma laver vi alle former for tømrerarbejde såsom tilbygninger, udskiftning af vinduer og gulvbelægning.

Du kan naturligvis forvente en god service og en høj kvalitet, når du benytter os. Vi hjælper især privatkunder i blandt andet Odense SØ, Odense N, Odense C samt det øvrige Odense og omegn.

Vi står rådighed med rådgivning og inspiration

Vi hjælper gerne med at indfri dine drømme, uanset om det handler om at bygge skur, bygge garage, bygge carport eller noget helt fjerde. Vi laver også gerne en tagetage eller en udestue af træ. Desuden kan vi bygge din stue større eller lave et ekstra værelse i dit hus eller sommerhus, hvis det er det, du ønsker.

Vi klarer enhver tilbygning til hus, og vi klarer også gerne en ombygning eller en renovering. Vi står gerne for hele projektet, og vi står altid til rådighed med både rådgivning og inspiration. Du kan naturligvis forvente et smukt og solidt resultat, som lever op til alle dine forventninger.

Hvad koster en tilbygning?

Vores priser for en tilbygning afhænger af flere forhold. Der er forskel på prisen for opvarmede beboelsesrum og for eksempelvis en carport. Dertil kommer dine ønsker til materialer og tekniske installationer. Du kan dog altid forvente en fornuftig kvadratmeterpris.

Vi kommer altid gerne ud for at kigge på opgaven og for at tale om dine ønsker og behov. Her kan vi gennemgå de forskellige muligheder, du har at vælge imellem, og herefter kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for den ønskede byggeopgave.

Vil du vide mere?

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med en tilbygning. Vi hjælper dig, uanset hvor i Odense, du befinder dig, og når du sætter os på en opgave, så er du garanteret god service, høj kvalitet og professionel rådgivning.

INDHENT Tilbud

Når dit byggeri skal være fejlfrit!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt en
professionel tømrer

Du kan altid ringe på tlf. 60 67 63 29 eller sende os en e-mail på kontakt@mctoemrerfirma.dk.

Vi kommer gerne ud og giver dig et gratis, professionelt og uforpligtende tilbud. Vi har mange års erfaring med tømreropgaver.

Ring til os i dag!

MC Tømrerfirma

CVR:

40184619

E-mail:

kontakt@mctoemrerfirma.dk

Adresse:

Nyborgvej 189,
​5220 Odense SØ

Find os på Håndværker.dk​